Skotta, skotta, skotta

2010-03-06 @ 16:27:58

Idag har jag lekt Ugglan Helge ett slag och skottat taken på våra bodar. I veckan som gått har man ju hört om både det ena och det andra taket som rasat in, så för att gardera sig så var det bara att kliva upp på stegen och så fram med snöskyffeln. Min kompis Karin skrev på Facebook för ett tag sen: "When will this iceage end?" - ja det kan man ju verkligen undra. Vi har iallafall haft stålande sol idag så förmodligen går vi mot en härlig vår, det känns så.

Medan man väntar på att våren ska slå till riktigt på allvar så kan man ju alltid muntra upp sig med bra musik, eller körsång. I torsdags hade vi körövning och vi började då med en ny sång som hade flera väldigt fina textslingor. Här kommer några exempel: "All creation sing His praises", "Christ abides in us the hope of glory. This is the kingdom´s key. We have triumphant victory and the world will know us by our love". "The Master´s touch is the reflection of the Father´s love inside."  Ja det är bara några av storferna i Celebrate av Tore W. Aas -Oslo gospel choir.

Så till några vårtecken. Har du sett några vårtecken förutom att snön smäter? Jag blev väldigt förvånad när jag såg den första flugan innomhus igår. Det var en stor baddare och de brukar ju krypa fram då solen ligger på. Ifjol blev Agnes jätterädd för flugorna i början på våren då de började visa sig. Först tänkte vi att det kommer att bli olidligt för henne under sommaren om hon ska vara så rädd för flugorna men hon vande sig och till slut var hon inte längre rädd. I år är hon mest kaxig då hon ser en fluga.

Dags att avrunda för denna gång! Ha en skön lördagkväll! Kram på er!


Agens och Elsa har klätt ut sig - de gillar det.


Flugbevis, vårens första fluga på besök högt uppe i vår trappa inne.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback